28 Φεβ 2008

Το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία ... και οι ρασοφόροι

ΕΛΛΑΣΕΛΛΑΣ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία, στις 7 μμ., συγκαλεί το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ», μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., υπό την προεδρία του Καθηγητή κ. Χρήστου Γούδη, για να απαντήσει στην επιχειρούμενη σκόπιμη παραχάραξη της Ιστορίας της Μακεδονίας, που προσβάλλει την ιστορική μνήμη των Ελλήνων και αποσκοπεί στην εθνική τους μείωση.

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου έλαβε αυτή την απόφαση μετά την κατάθεση των προτάσεων Νίμιτς και την απόρριψή τους από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Ανεξάρτητα από τη στάση και την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας και των οργάνων της, που ασκούν την εξωτερική πολιτική της χώρας, το Δ.Σ. του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» θεωρεί χρέος του να στρατευτεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την αντιμετώπιση της σαφούς επιβουλής, και να διατρανώσει την άρνησή μας να αποδεχθούμε ταπεινωτικές λύσεις για τη χώρα και το λαό μας.
- Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»
- Ελληνικές Γραμμές


Εν το μεταξύ:

Περιέργως ανακοινώθηκε δεύτερη συγκέντρωση για τη Μακεδονία κοντά στη Διεθνή Έκθεση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με ομιλητή τον Μητροπολίτη Θεσ/νίκης Άνθιμο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ στις 18:30

Επίσης...

Αρχικόραξ Αθηνών και πάσης(?) Ελλάδος: «Απεταξάμην» τις λαοσυνάξεις

O πνευματικός ηγέτης των χριστιανών νεοελλήνων ο Ιερώνυμος Β' ή Ιωάννης Λιάπης (βλ. μου αρέσουν οι καραβίδες με πατάτες ντοφινούς*, ταφόπλακα στην κοιλάδα των Μουσών**) απέσπασε ΕΠΑΙΝΟΥΣ για τη νηφάλια στάση που κρατάει στο Σκοπιανό απέσπασε στις εθιμοτυπικές συναντήσεις που είχε με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Από την ανακοίνωση της ΔΙΣ:
«Χρέος όλων μας οι προσευχές προς τον Αγιο Θεό για τη διαφύλαξη της ειρήνης και της δημιουργικής συνεργασίας των λαών».


Συλλαλητήριο... υστερικών σύμφωνα με το - μόνιμα υστερικό - Ζαγορίτη της Ν.Δ.

Ευχαρίστηση από τους "νταβατζήδες των ΜΜΕ" και τους υπαλλήλους τους

Συνεπώς, ανακούφιση για την πολιτική ζωή και τα κομματόσκυλα της χώρας.

Ραγιάδες πολιτικάντηδες και τραγόπαπες προσευχηθείτε ... με τις προσευχές και τα καντιλέρια στο χέρι θα προοδεύσουμε!


* Οι καραβίδες με πατάτες ντοφινούς του κ. Ιερώνυμου (εφημερίδα Παρόν)
** Ταφόπλακα στην κοιλάδα των Μουσών κτίσιμο του μοναστηριού του "Αγίου Νικολάου" στο Άλσος των Μουσών και έγκριση από Γ. Γ. Υπ. Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο και στάση του Ιερωνύμου μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, νυν Ιερωνύμου Β' (περιοδικό Δαυλός 310).

1 σχόλιο:

PanHellene είπε...

Isokrates said when he was aked about the definition of Greeks:"The ones with the same blood, the same language, and the same religion".

How can we be the same when one of the three has changed?

Why did we change when other tribes worship the same God of the desert for the past 3000 years?