25 Ιουν 2009

Προπαγάνδα ερεβαίων ή κάτι άλλο;

Εχθές (25/6) έλαβα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο κάποιος ξέρναγε χολή εναντίον γνωστής αστικής εταιρείας και ενός αξιόλογου συγγραφέα.

Το μήνυμα περιείχε χαρακτηρισμούς όπως «ενεργούμενο των αμερικανοεβραίων», «αμερικανοφασίστα», «αδίστακτο», «ψευδεπίγραφο», «αντ-Εθνική συμμοριούλα» κ.α.

Εάν ο αποστολέας του μηνύματος δεν ανήκει στους γνωστούς ερεβαίους που είναι «φυτεμένοι» σε όλες τις κοινοβουλευτικές πολιτικές εταιρείες, τότε φαίνεται πως κάποιους Έλληνες τους τύφλωσε η λαμπρότητα του Βασιλέα Ήλιου, εκτός και αν...

Όπως και να ‘χει δημοσιεύστε εάν έχετε επαρκή στοιχεία για αυτά που αναφέρετε στο ηλεκτρονικό μήνυμα. Εάν δεν έχετε τότε κακώς μου στείλατε το μήνυμα!

Επίσης, αντίθετα με άλλους, δεν με ενδιαφέρει πολύ αν κάποιος εθνικός είναι αριστερός, κεντρώος, (ακρο)δεξιός, δημοκρατικός, (εθνικο)σοσιαλιστής, εθνικοκοινωνιστής ή αναρχικός (αρκεί ο τελευταίος να είναι «σκύλος»).

Από την στιγμή που κάποιος γνωρίζει ότι ανήκει και αποδέχεται πως ανήκει στο ελληνικόν και απορρίπτει τον εβραϊσμό τότε σίγουρα τον θεωρώ και αυτόν Συνέλληνα.

Κάποτε έγραψαν τους Έλληνες:
«Οι θαυμάσιοι, οι φιλότεχνοι Έλληνες οι πρώτοι δημιουργοί του καλού και του κακού λόγου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: