25 Ιουλ 2009

Εβραιοφύλακες λασπολόγοι

Φαίνεται πως η ελληνοφαγία είναι της μόδας.

Την σκυτάλη από το χριστιανικό οχετό φαίνεται πως πήρε ένας Μπουκάλας και ξεχύνεται σαν εμετός στα φύλλα της έντυπης εφημερίδας Καθημερινή.

Η γνωστή εφημερίδα εκτός από τους φιλοφασίστες Καμπύλιδες, απέκτησε και Μπουκάλες απολογητές της πρεσβείας του «περιούσιου λαού».

Στο παραληρηματικό κείμενο του, ενώ αναφέρεται στον Ιώσηπο «ξεχνάει» να αναφέρει ότι ο «υιός του φωτός» (!!!) Ιώσηπος ήταν ανθέλληνας, συκοφάντης και φαρισαίος...

ΕΒΡΑΙΟΣΌμως, ίσως αδικώ τον Παντελεήμονα Μπουκάλα. Μέσα στο δημοσιευμένο κείμενο του παραδέχεται εμμέσως ότι δεν είναι ένας αλλά πολλοί, καθώς χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό: "...δεν θα το μάθουμε ποτέ. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι έχει αναπτυχθεί ένα κίνημα...".

Επομένως, μάλλον υπάρχει ελληνοφαγική συμμοριούλα των Μπουκάλων που εκφράζεται με την πένα (ή το φτηνό πληκτρολόγιο) του Μπουκάλα.

Στην συνέχεια του φανατισμένου κειμένου οι Μπουκάλες βλέπουν φαντάσματα: Κάνουν λόγο για λογοκρισία, φίμωση, Χρυσαυγίτες, Χίτλερ. Κάπου εδώ η λογική πάει περίπατο...
Γνωστή λασπολογία παρόμοια με αυτήν των χριστιανών απολογητών που δείχνει τον ιδεολογικό ή και θρησκευτικό μισελληνικό προσανατολισμό των συντακτών του κειμένου που υπογράφει ο Παντελεήμων Μπουκάλας.

Τα φαντάσματα των σκοταδιστών Μπουκάλων προσφέρονται και ως συνταγή για σπιτικό τζίνι.
Ας τριφτούν μεταξύ τους οι Μπουκάλες.
Νομίζω πως μόνο με αυτό τον τρόπο θα βγει το τζίνι της λογικής για να τους «φωτίσει».

Παντελεήμων Μπουκάλας, λοιπόν. Άλλο ένα ακραία φανατικό "goym" για την συλλογή σούργελων του ιστολογίου μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: